Marató de Rock de Sant Andreu

Mentre la tendència de ciutat és descentralitzar, a Sant Andreu l’oferta cultural i lúdic-festiva, i en especial les Festes Majors, es centren i limiten cada cop més al Nucli Antic. Això genera la percepció de que res que no succeeixi dintre d’aquesta zona sembla formar-ne part.

Amb intenció doncs, de revertir aquesta situació convertint indrets Andreuencs allunyats del Nucli Antic, en referents també imprescindibles de les festes del poble, neix aquest projecte.

D’altra banda, Sant Andreu és un territori amb un gran arrelament cultural i musical. Un gran nombre d’artistes de renom han sorgit d’aquests carrers, i l’actiu de persones que formen part de formacions musicals menys mediàtiques, però de gran qualitat, és innegablement espectacular.

Amb els objectius de:

  • Donar a La Rambla, tan lluitada anys enrere, el prestigi i visibilitat que l’aïllament i abandó provocat per l’etern entorn d’obres li ha usurpat, així com visibilitzar les conseqüències d’aquesta situació per la zona, l’activitat comercial, i el veïnat.
  • Organitzar un esdeveniment potent i multitudinari, fora dels circuits habituals, que complementin i facin créixer les Festes de la Primavera de Sant Andreu, enfortint vincles i sinergies, i generant xarxa de cooperació entre entitats socioculturals andreuenques.
  • Fomentar la música en directe, mitjançant els músics andreuencs, donant-los merescuda visibilitat a casa seva.

 

Neix la “Marató de Rock de Sant Andreu”:

 

En el marc de les Festes de la Primavera de Sant Andreu de Palomar, entre les 12h del migdia i les 22h de la nit del dissabte, deu hores de pop-rock en directe a càrrec de formacions/músics Andreuencs, amanides amb mostres lúdic-culturals d’entitats del poble.

 

Facebook / Twitter / Instagram

 

Aquesta notícia pertany a les següents categories:
Aquesta notícia té les següents etiquetes: