Per Nadal, cap nen Andreuenc sense espurnes d’il·lusió a la mirada

Un any més, engrescats per BOSA (Banc Obrer Solidari d’Aliments), ens capbussem en la campanya d’Entrega Solidària de Joguines.

En uns temps en què tenir feina ha deixat de garantir una subsistència digna, cada dia més famílies tenen dificultats, arribades les dates nadalenques, per no corcar la il·lusió dels seus infants.

A Sant Andreu, BOSA, l’Associació 500X20, STAP Social, AV Sant Andreu Nord-Tramuntana, i els qui subscrivim aquestes línies, ens hem proposat, per segon any consecutiu, aconseguir que per Nadal no hi hagi cap nen Andreuenc sense espurnes d’il·lusió a la mirada.

L’Escola Can Fabra, l’Escola Eulàlia Bota, l’Institut Martí Pous, i l’Ateneu Harmonia, posaran el seu granet de sorra encarregant-se de la recollida de joguines. Les escoles fins el 21/12, i l’Harmonia entre el 27/12 i el 03/01.

L’entrega màgica de joguines a totes aquelles famílies que avui passen moments durs (demà puc ser jo. O tu…), amb l’estel·lar assistència dels Mags d’Orient, i la festa posterior, serà la nit de reis, després de la Cavalcada, a l’Ateneu Harmonia.

Tat si necessiteu ser rebedors d’aquesta solidaritat (solidaritat veïnal, en cap cas caritat), com si us engresca donar suport a la iniciativa, ESTEU TOTS CONVIDATS!

Fes córrer la veu al teu entorn, forma part d’aquesta xarxa veïnal solidària, i omplim d’il·lusió la mirada i l’ànima de tots els infants Andreuencs.

 

L’ENDEMÀ:

Dir que va ser màgic, se’ns queda molt molt curt.
La il·lusió, l’emoció, la felicitat que es respirava feia impossible deixar de somriure.

Vàrem rebre molts agraïments profunds i sincers, però sabeu?, som nosaltres els que hem d’agrair a infants i famílies, haver-nos regalat totes aquestes impagables sensacions.

Aquesta notícia pertany a les següents categories:
Aquesta notícia té les següents etiquetes:

Altres notícies relacionades