Per Nadal, cap nen Andreuenc sense espurnes d’il·lusió a la mirada

Som tots sabedors que son temps difícils per moltes famílies.
Sous miserables, bancs abusadors, i governs que cuiden al peix gros mentre escanyen el petit, han abocat la classe obrera al límit del llindar de la pobresa, amb serioses complicacions per conservar la habitatge o, fins i tot, omplir la nevera.

S’apropa Nadal, i a aquestes situacions, ja prou desesperades, s’afegeix la profunda tristor d’haver de corcar la il·lusió dels seus infants.

Des de BOSA (Banc Obrer Solidari d’Aliments), amb el seu tarannà de cooperació i solidaritat veïnal allunyada sempre del concepte de la caritat, i en col·laboració amb la recollida de joguines anual de l’escola Can Fabra, ens arriba l’engrescadora proposta de participar en una entrega de joguines solidària de proximitat. No ens ho hem hagut de rumiar gaire.

I és arribat a aquest punt, quan us demanem a tots que passeu a formar part d’aquesta xarxa veïnal solidària que BOSA pretén que arreli a Sant Andreu per quedar-se.
En aquesta ocasió la tasca és senzilla: Feu arribar la iniciativa als veïns i veïnes que avui passen moments durs (demà puc ser jo. O tu…) i adreceu-los a BOSA, al carrer Pere Secchi 9, o als nostres locals a Can Portabella, per participar de la campanya i aconseguir, entre tots, que per Nadal no hi hagi cap nen Andreuenc sense espurnes d’il·lusió a la mirada.

 

Aquesta notícia pertany a les següents categories:
Aquesta notícia té les següents etiquetes:

Altres notícies relacionades