Per Festa Major, festa grossa a Can Portabella

Arriba la Festa Major de Sant Andreu, i l’ Associació Veïnal i el Casal de Barri Can Portabella volem posar el nostre granet de sorra a les celebracions!

El tret de sortida el donarà, dijous 30 de novembre a les 18h, “AMA” grup de ballarines amb una exhibició de balls tradicionals xinesos al Casal de Barri.

Divendres 01 de desembre,  a les 17:30h al Casal de Barri, exhivició de ball amb nadons a càrrec de Leticia Cancelo i les “Mamis”.

També divendres 01 de desembre al Casal de Barri, a les 18h, posa a prova les teves cordes vocals (i els timpans dels assistents) amb “Maus kids live karaoke“, Karaoke en viu per a públic familiar.

Dissabte 02 de desembre, a partir de les 10:30h, festa grossa a Can Portabella!

A les 10:30h  GIMCANA SOBRE RODES. T’agraden les gimcanes?  T’atreveixes a provar en cadira de rodes? Amb els amics de APPCAT volem que tots tasteu el que implica la discapacitat motriu des del joc i la festa.

 A les 12h  CONCERT VERMUT amb “The White Jazz Trio

 A les 14h  BOTIFARRADA DE FESTA MAJOR

Ens acompanyaran els amics de “BOSA” (Banc Obrer Solidari d’Aliments), amb moltes ganes que conegueu el que fan, perquè ho fan, i com s’organitzen.

Acabarem a l’envelat de la Festa Major, divendres 09 de desembre a les 10h, amb una exhibició de Balls en línia a càrrec de Montse Bou.

 

Els amics del bar El Palomar, tornaràn a traslladarar la barra del seu establiment a la plaça perquè puguem remullar la gola mentre gaudim de bona música. Seran també en aquesta ocasió, en Gastón i la Carina, els encarregats de fer-nos passar la gana amb la botifarrada popular.

Un agraïment molt especial als nois i noies de l’AE Champagnat, col·laboradors imprescindibles per dur endavant la gimcana, així com als amics d’Amputats Sant Jordi que aportaran tot el material necessari per aquesta activitat de sensibilització envers les dificultats quotidianes que pateixen els veïns amb discapacitat motriu.

Galeria d’imatges

Aquesta notícia pertany a les següents categories:
Aquesta notícia té les següents etiquetes:

Altres notícies relacionades