Bones noticies per al CEIP La Maquinista

El passat 1-2-2012 totes les parts implicades per donar solució a la ubicació definitiva de l’Escola (AMPA, Direcció del CEIP La Maquinista, Consorci, districte, Urbanisme, etc.) es va confirmar a les representants de l’escola que s’està avançant ràpidament a solucionar el problema mitjançant una cessió anticipada del terreny necessari per part de l’empresa propietària del Centre Comercial La Maquinista, així com l’espai per ampliar de cara al curs vinent.

L’emplaçament definitiu serà, evidentment, el de la seva ubicació actual ampliada. S’espera que durant aquest mes es pugui confirmar aquesta informació definitivament.

Esperem, tenim absoluta creença, que aquest cop quedarà solucionat el problema, aconseguint que l’escola estigui on ha de ser, a prop dels habitatges on resideixen els seus alumnes, amb un criteri de proximitat que s’uneix al de qualitat de l’ensenyament públic.

Quan una família compra/lloga un habitatge, a banda de pagar la hipoteca/ lloguer, ha de tenir els serveis bàsics necessaris. No es va fer quan calia i alguns haurien de fer examen de consciència.

Aquesta notícia pertany a les següents categories:
Aquesta notícia té les següents etiquetes:

Altres notícies relacionades