Comunicat de l’associació sobre la ubicació provisional de l’escola la maquinista

Des de la Associació Veïnal Sant Andreu Sud, vista la polèmica provocada a partir del coneixement de la ubicació provisional que l’Administració ha proposat per a l’Escola La Maquinista durant la construcció del seu edifici definitiu, volem donar a conèixer la nostra postura oficial.

La nostra Associació sempre s’ha caracteritzat per defensar els drets dels nostres veïns i Veïnes, posant molt d’èmfasi en la creació d’ equipaments públics que satisfacin les necessitats dels ciutadans en tots els sentits… d’aquesta manera, durant molts anys ens hem implicat en lluites per aconseguir equipaments sanitaris, esportius i sobretot educatius. L’Escola La Maquinista és una mostra dels equipaments que nosaltres demanem i reivindiquem.

Des de fa uns anys hem recolzat les famílies de la citada Escola en la seva reclamació d’una ubicació definitiva del centre, tema que després de moltes promeses incomplertes i d’anys d’injustificables demores sembla que recentment s’hagi resolt.

La ubicació proposada per l’ajuntament s’ha de viure como a provisional ja que l’escola s’ha de traslladar obligatòriament degut a que les obres es duran a terme on en l’ actualitat estan ubicats els mòduls.

Des del principi de solidaritat que creiem que s’ha d’aplicar a la nostra societat creiem que, donat el caràcter provisional del trasllat dels barracons de l’Escola a l’entorn del Carrer de la Barcelonesa, i malgrat que comprenem que això pugui provocar algunes molèsties a una part dels veïns, la ubicació dels barracons provisionals proposada per l’Administració és encertada i per tant no recolzem en cap aspecte la mobilització creada recentment per part d’alguns veïns en contra del trasllat provisional de l’Escola, al mateix temps que recolzem la recentment creada Associació de Veïns de La Maquinista en les decisions que puguin prendre en aquest sentit.

Aquesta notícia pertany a les següents categories:
Aquesta notícia té les següents etiquetes:

Altres notícies relacionades