COMUNICAT CLINICA COROLEU

Com si Sant Andreu no volgués ser menys, ja tenim un embolic de proporcions considerables:

La Clínica Coroleu té des de fa alguns anys un concert amb el Servei Català de la Salut (CatSalut), amb el que es podria dir que està funcionant com un geriàtric públic.

Una inspecció rutinària del Catsalut a posat al descobert unes greus irregularitats, com una doble comptabilitat (presumptament ja que no hi ha sentència judicial) per part de l’empresa Clínica Residencial Geriàtrica S.L., davant d’aquest fet l’Administració va obrir un expedient sancionador, i va procedir a retirar cautelarment el concert amb aquesta empresa, posant aquests fets en mans de la Fiscalia.

L’Empresa, per la seva banda va cessar a l’Administrador i va retornar 40.0012,69 € al CatSalut (import de la doble facturació i irregularitat posades de manifest a la inspecció feta per aquest organisme. Segons informa el diari El Triangle, i que confirmant alguns dels treballadors.

El problema no té desperdici d’una banda CatSalut no tanca la residència, sinó que li retira el concert, l’empresa pot funcionar perfectament com a residència privada buscant concerts amb mútues. Els residents actuals probablement seran recol·locats al centre soci sanitari de Cotxeres de Borbó, evidentment fora del barri. I els treballadors?

Sembla molt adequat que, si algú ha defraudat diners públics, pagui per això. 40.000 € són molts diners, però també seria adequat que els residents puguin seguir en el seu barri i que els treballadors conservessin el seu lloc de treball. Així doncs cal trobar una solució.

Tampoc hem d’oblidar que per accedir a una Residència pública hi ha una llista d’espera d’aproximadament dos anys, encara que aquestes siguin gestionades per empreses privades.

Comissió de Sanitat

Aquesta notícia pertany a les següents categories:
Aquesta notícia té les següents etiquetes:

Altres notícies relacionades