Fòrum obert “Temps i cures al barri”

Sota la consigna “A Sant Andreu com cuidem la nostra gent?”, l’Ajuntament prepara pel proper dijous 26 d’abril, de 18 a 20h, als locals de l’Ateneu L’Harmonia, el segon Fòrum obert “Temps i cures al barri”.

En aquest context, a les reunions prèvies preparatòries, des d’aquesta Associació hem aportat una serie de propostes dirigides a fer arribar de manera real a peu de carrer, als veïns i veïnes, consciència, coneixements i eines envers la salut i la cura dels nostres.

Des d’aquestes línies us en volem fer cinc cèntims d’algunes d’aquestes propostes, a oferir de manera gratuïta per l’administració, i adreçades a homes i dones, grans, joves i més joves encara, per que les cures son responsabilitat de tota la família:

  • La realització de tallers pràctics adreçats a totes les edats, amb els que assolir capacitat de reacció i coneixements bàsics per saber actuar, mentre esperem als serveis d’emergència, davant una crisis cardíaca, pot marcar la diferencia entre la vida i la mort d’un ésser proper.
  • Sabem, grans i joves, com passejar l’avi o àvia quan està delicat? De ben segur ho fem, i ho fem amb afecte, però sabem fer-ho?
  • I que ens dieu de canviar un bolquer a l’avi o l’àvia a casa, sense fer-nos mal a l’esquena? Sense fer sentir incòmode i/o deprimida la persona estimada objecte d’aquestes cures?

Les propostes han estat, d’entrada, molt ben acollides pels organitzadors. Caldrà veure si, finalment, es materialitzen o es queden en bones intencions.

Us encoratgem a tots a participar-hi.

Aquesta notícia pertany a les següents categories:
Aquesta notícia té les següents etiquetes:

Altres notícies relacionades