Dignificació dels entorns del futur Parc Lineal

El passat mes de març ens vam reunir amb l’aleshores Regidora de Districte, Carmen Andrés, per parlar del degradat estat dels entorns d’obres de l’AVE / Parc Lineal.

Sense oblidar l’objectiu principal, que és la reactivació de l’obra i finalització d’un projecte aturat i enquistat que suposa importants greuges pel veïnat, però conscients que no serà un procés ràpid ni fàcil, vam voler abordar les qüestions a les quals si es pot anar avançant, com ara la dignificació dels entorns, o la urbanització dels trams als quals la llosa ja està enllestida.

A aquesta darrera reunió, ens vàrem centrar en el primer punt, amb propostes com la substitució de la tanca d’obra per una més amable i que absorbeixi el so, contràriament al que fa l’actual tanca metàl·lica, recuperació d’espai que no és pròpiament de l’obra, però que ADIF feia servir per emmagatzematge de materials, la possibilitat de generar espai d’estacionament a la zona guanyada a la tanca, i fins i tot, a Josep Soldevila amb Sant Adrià, on la recuperació d’espai podria ser significativa, enllestir la urbanització d’entorns definitiva lligada al Parc Lineal.

Avui, malgrat que Carmen Andrés ja no és a l’equip de govern, part dels seus compromisos es materialitzen amb la sortida a concurs del projecte de dignificació d’entorns:

•  Plec de condicions particulars (Expedient 2017-DC-0021 ) – Data de Publicació 08/11/2017 – 13:17:21
 Proposta de tancament d’obra. Estudi previ – juny 2017 (Expedient 2017-DC-0021 ) – Data de Publicació 08/11/2017 – 13:17:21

El que és, des d’una perspectiva genèrica, una molt bona notícia, ens deixa, això no obstant, dos neguits:
En primer lloc, el fet que la recuperació de l’espai segrestat per emmagatzematge de materials d’obra resti encara pendent del vistiplau d’ADIF, és a dir que encara és a temps de caure del projecte. D’altra banda, però no menys important, que els veïns del carrer de l’estació, els que pateixen la tanca més a prop de les seves finestres, n’hagin quedat exclosos.

Galeria d’imatges

Aquesta notícia pertany a les següents categories:
Aquesta notícia té les següents etiquetes:

Altres notícies relacionades