El Forat de la vergonya

El passat 1 de març del present any 2017, vam enregistrar queixa i sol·licitud d’intervenció a Síndic de Greuges de Catalunya en relació a la problemàtica de les obres aturades i abandonades de Barcelona Sagrera Alta Velocitat.

Davant la inquietud, preocupació i indignació, que un nodrit grup de veïns van traslladar a l’associació, vàrem iniciar una ronda de reunions amb la regidora i el seu equip, així com amb consellers representants d’altres agrupacions polítiques del nostre Districte, per copsar les seves opinions i implicació al respecte, valorant així en quin punt ens trobem, quin futur podem entreveure i, amb una imatge de conjunt, establir amb els veïns i veïnes quines han de ser les accions a posar en marxa per tal de revertir la situació i, a curt termini, minimitzar els perjudicis que ha de patir el veïnat.

En aquest sentit hem aconseguit, no sense moltes dificultats, que alguns mitjans de comunicació ens atorguin certa visibilitat, treure el problema de sota la catifa era prioritari per tal d’iniciar, el que sens dubte serà un llarg camí, amb possibilitats d’èxit. Podeu recuperar les entrevistes i reportatges de Betevé al nostre canal de YouTube, i us deixem al final del text enllaços a diferents articles publicats al respecte les darreres setmanes.

Amb aquest mateix objectiu, la visibilització del greuge, vam posar en marxa una recollida de signatures a change.org que us convidem a signar i compartir, i s’han encarregat pancartes per balcons i finestres que pretenen que ningú pugui fingir no estar assabentat del greuge. Molts dels nostres veïns ja han engalanat amb elles les seves façanes, i és important que vestim de groc tot el veïnat, per deixar clar a aquells que tenen en les seves mans les solucions que no defallirem, que som en peu de guerra i arribarem on calgui. Si encara no tens la teva, passa pel Casal sense demora i fes així visible la teva indignació.

Tot just tinguem resposta del Síndic de Greuges ús en farem partícips.

 

Premsa:

 

 

Aquesta notícia pertany a les següents categories:
Aquesta notícia té les següents etiquetes:

Altres notícies relacionades